Showroom na terase
LEPŠÍ GRILOVÁNÍ je Váš průvodce do světa nekonečných chutí a vůní grilování na keramickém grilu Big Green Egg! Jsme zde, abychom vás provedli tímto úžasným dobrodružstvím plným vůní uhlí, kouře a neodolatelných lahůdek.
LEPŠÍ GRILOVÁNÍ je inspirací pro všechny milovníky dobrého jídla a společenských setkání s přáteli.
Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem v grilování nebo zkušeným mistrem kuchařem, zaškolíme vás, uděláme workshop.
U nás najdete tipy, triky pro grilování, rady a návody, které vám pomohou udělat z každého grilování nezapomenutelný zážitek.
Vaření je umění, grilování je vášeň. Ale co když byste mohli spojit oba a zažít absolutní kulinářský zážitek? Vítejte v světě grilování s keramickým grilem Big Green Egg.
Každý, kdo kdy stál před grilem, ví, jaké to je cítit se spojený s přírodou. Slyšet šumění dřeva, cítit vůni rozžhaveného uhlí a očekávat tu neodolatelnou chuť perfektně grilovaného pokrmu. Big Green Egg vezme toto spojení s přírodou a zvedne ho na zcela novou úroveň.
"LEPŠÍ GRILOVÁNÍ" není jen web – chceme tvořit komunitu nadšenců, kteří sdílejí lásku k grilování a chutím.
Připojte se do naší facebookové skupiny "PŘEŽRÁNO zdravě :-D ".
Nejde jen o techniku, ale o zážitek. O společné chvíle s rodinou a přáteli, o radost z objevování nových receptů, o hrdost z dokonalého steaku. Když otevřete poklop Big Green Egg, nevstoupíte jen do světa grilování, vstoupíte do kouzelného světa, kde je vaření a grilování zábava, která se stává uměním a nadšením a radostí!
Blázen do grilování - Zdeněk, Rád Vám vždy ochotně poradí. Nejen s výběrem grilu, ale také s jeho obsluhou a následnou péčí. Poradí, dám inspirace na různé recepty a způsoby zauzovaní masa, ryb a zeleniny, které zkouší a griluje. Velké tomahawk steaky, kuřata, jehněčí, zeleninu, ryby nebo pečivo, jako je foccacia, chleba, pitta nebo sušenky cookies:-)
Grilujeme celý rok, v létě i v zimě. Big Green Egg jsem si zamilovali pro jeho celoroční využití. Jak doma, tak při cestování, na rybách nebo v campu.
"Rád na grilech griluji, ale třeba celý den i udím maso. Jak vepřové, tak klidně i hovězí. Zauzuju ryby, lososa, tresku nebo i ústřice."
"Miluju hovězí Wagyu, vepřové trhané, lososa na všechny způsoby."