Workshop Grilování Wagyu na Big Green Egg s Davidem Valíčkem 1.11.2024

EXCLUSIVE WAGYU BEEF

Workshop Grilování Wagyu na Big Green Egg s Davidem Valíčkem 

Přijďte k nám na exkluzivní workshop grilování zaměřený na wagyu maso. Tento zážitek je určen pro milovníky kvalitního jídla, kteří chtějí proniknout do tajů přípravy jedinečného japonského wagyu. Tento zážitek je určen pro všechny, kteří chtějí objevit nové chutě a při tom se zdokonalit v grilování na grilu Big Green Egg. Luxusní Wagyu hovězí maso z farmy Wagyu Farm Müller. Jihoamerický premium steak. Velké žebra. Příprava a pečení domácího chleba. Příprava dezertu na grilu v kouři. Rady, typy a předání zkušeností s grilem Big Green Egg! To vše Tě čeká! Sanozřejme soecialni drinky od Davida Valíčka.

6 600,00 Kč
cena včetně DPH nezahrnuje cenu dopravy bez DPH 5 454,55 Kč 6 600,00 Kč / 1 ks
Skladem

Co Vás čeká:

  • Mistr v kuchyni: Tento workshop vaření povede známý kuchař David Valíček, který vás provede celým procesem přípravy wagyu masa, od výběru a porcí až po grilování a servírování. Davida můžete znát z pořadu Hoď to na gril, z Dobrého rána nebo z FOOD ATELIERU, kde dělá workshopy a připravuje skvělý cattering. Letos bude vařit i ve VIP zóně na COLOURS OF OSTRAVA.
  • Prémiové vybavení: Grilovat budeme na špičkových grilech Big Green Egg, které jsou ideální pro přípravu wagyu díky své schopnosti udržovat rovnoměrnou teplotu a zachovat šťavnatost masa. Tento workshop Big Green Egg vám umožní vyzkoušet si ty nejlepší techniky. Grily představí Zdeněk Mikulenka "Big Green Egg Master" a blázen do grilování:-). Celkem budeme grilovat na 5 grilech Big Green Egg. Large grily, Minimax Grily a gril Mini. Wagyu maso bude z farmy Wagyu Müller.
  • Praktické ukázky: Naučíte se různé techniky grilování a marinování, které maximalizují chuť a jemnost wagyu masa. Ukážeme si přímé grilování, nepřímé grilování, zauzení na nizkou teplotu a pečení v grilu na pizza kamenni. Naše kurzy grilování jsou navrženy tak, aby vám poskytly praktické dovednosti, které můžete využít doma. Budeme několik druhů wagyu masa zauzovat, grilovat a péct. Společně připravíme výborný salát a upečeme domácí chleba v grilu. 
  • Gastronomický zážitek: Kromě teoretických a praktických znalostí si pochutnáte na dokonale připraveném wagyu, které sami připravíte pod dohledem profesionála. Kurzy vaření jako tento jsou ideální pro všechny, kdo chtějí zlepšit své kuchařské umění.
  • Atmosféra: Celý workshop grilování probíhá v přátelské a uvolněné atmosféře, kde je dostatek prostoru pro otázky a individuální přístup. Celkový počet účastníků je maximálně 8-10 osob. Po celou dobu workshopu bude k dispozici občerstvení a zázemí vnitřní kuchyně FOOD ATELIÉRU - voda, káva, prosecco, víno nebo pivo. 
Workshop grilování
Workshop grilování
Workshop z FOOD ATELIÉRU
Workshop z FOOD ATELIÉRU

Proč se zúčastnit:

  • Získejte odborné znalosti: Naučte se od soukromého kuchaře techniky, které z vás udělají experta na přípravu masa na grilu. Naše kurzy vaření na ohni a kurzy pečení na ohni vám ukážou, jak dosáhnout dokonalých výsledků. David Valíček připravoval v nedávné době pokrmy pro Rytmuse, 

  • Objevte nové chutě: Ochutnejte a připravte wagyu maso v jeho nejlepší podobě. Kurzy grilování jsou navrženy tak, aby vám přinesly nové a vzrušující chuťové zážitky.
  • Exkluzivní zážitek: Užijte si workshop vaření v luxusním prostředí s nejlepšími surovinami a vybavením u Davida Valíčka v zázemí FOOD ATELIERU. 
  • Jsi kuchař a chybí Ti zkušensti s vařením na ohni? Ještě jsi neměl odvahu připravit Wagyu hovězí? U nás si vše vyzkoušíš a předáme ti know-how a naše zkušenosti.

Detaily:

  • Datum: 1.11.2024
  • Čas: Start od 16:00 až do 0:00 (sraz 15:30-16:00)
  • Místo: FOOD ATELIER REZIDENCE, Staříč 13, 739 43 Staříč
  • Možnost ubytování - napiště do poznámky pro kolik osob - cena za osobu 1200 Kč včetně výborné velké snídaně.

Přijďte si užít nezapomenutelný den plný nových chutí! Naučte se připravit nejen wagyu maso jako profesionál. Těšíme se na Vás!

Wagyu Oyster blade steak
Wagyu Oyster blade steak
EGG MASTER Zdeněk Mikulenka
EGG MASTER Zdeněk Mikulenka